Convertorul, adica mentorul, este acela care accepta un semnal analog, un curentat ce vrea sa fie schimbat intr-un semnal digital pozitiv, adica ucenicul.

Acest convertor este un circuit alimentat din relatia lui cu Dumnezeu, ce are rezistentele lui Isus, are porti logice deschise catre Cuvantul lui Dumnezeu, tabelul adevarului este completat pe deplin iar frecventa de lucru este maxima. Mentorul trebuie sa fie ca o dioda conductoare prin care Duhul Sfant sa curga continuu. Aceasta « dioda » poate fi de doua feluri :

dioda redresoare – redresand viata ucenicului sa aiba o viata mai stabila ;

dioda stabilizatoare – atunci cand ucenicul are nevoie de stabilitate intr-un anumit domeniu din viata lui ;

dioda tunel – reusind sa-l tina pe ucenic intr-o singura directie pt. ca mai apoi sa ajunga la lumina.

Inainte ca mentorul sa primeasca un semnal analog trebuie sa-si analizeze viata. Daca are un circuit ars atunci conversia ucenicului nu mai este posibila si o viata valoroasa poate fi pierduta.

Ucenicul intra in lumea mentorului unde, printr-un proces complex este analizata viata lui. In viata ucenicului sunt multe circuite mai mari sau mai mici dar importante. Poate ca unele circuite sunt in plus si trebuie aruncate sau poate sunt in minus. Important e ca mentorul este langa el fiind un exemplu.

Determinarea valorii semnalului analog se face in mai multi pasi, prin metode de aproximare succesiva, in fiecare pas rezultand valoarea semnalului. Semnalul rezultat nu poate fi decat 0 (in cazul in care mentorul nu reuseste sa-l schimbe) sau 1 (atunci semnalul analog devine cu succes un numar pozitiv).

Tot acest proces de conversie este o relatie de prietenie in care ucenicul se lasa invatat. In acest proces mai pot exista erori asa ca reprezentarea ucenicului in semnal digital este aproximata. Din cauza acestei erori, la sfarsit el poate iesi mai mult spre 0 sau mai mult spre 1.

Cel mai important este ca tot acest proces sa fie acoperit in plastic rezistent, adica post si multa rugaciune.

Anunțuri