Dragi tineri ai Bisericii Raul Vietii:

 

Va scriu cu vesti despre o ocazie sa slujiti altora in trupul lui Cristos SI sa slujiti celor care inca nu fac parte din familia Lui.

 

Ca grup, am facut multe lucruri pentru distractie—iesiri/conferinte/tabere/concerte, etc. Am avut sanse sa ne bucuram de cei din grup si sa crestem impreuna.

 

Este clar ca fiecare din voi are daruri, date de Dumnezeu, si acele daruri sunt ca sa fie folosite! Va amintesc sa “inflacarati darul care este in voi…” si sa profitati de ocaziile care se prezinta pentru a va folosi darurile.

 

O astfel de ocazie s-a prezentat. Pastorul bisericii din Cugir ne-a rugat sa investim in tinerii din acea biserica. Din pacate au ramas doar 3 tineri din grupul destul de numeros care fusese acolo. Misiunea voastra este sa cautati inima lui Dumnezeu pentru acesti tineri din Cugir si sa participati asa cum puteti la a-i vedea pe acesti oameni atinsi.

 

Roaga-te! Cere lui Dumnezeu sa-ti puna pe inima poverile Lui pentru Cugir si pentru acesti tineri. Stai in asteptare inaintea Domnului ca sa afli care este voia Lui cu privire la aceasta.

 

Gandeste-te la darurile pe care Dumnezeu le-a pus in tine. Esti un inchinator? Incurajator? Capabil sa exprimi lectiile invatate de la Dumnezeu? Poti arata dragoste celui care are nevoie de ea? Poti face pe cineva sa se simta iubit intrebandu-l despre viata lui? Poti arata cuiva prietenie? Poti fi un exemplu de persoana care nu se compromite si ramane curata? Poti explica ce ai invatat dintr-un verset din Biblie?

Poti folosi un sistem de sunet? Un retro proiector? Poti ajuta la incarcat si descarcat echipamente? Sa conduci o masina? Sa fii un slujitor? Sa dansezi? Sa joci intr-o sceneta? Te poti ruga pentru noi care mergem ca echipa?

 

Acum ai ocazia sa pui in practica unele din darurile tale. Ce vei face ca sa fii o binecuvantare?

 

Prima noastra intalnire in Cugir se va tine la ora 18:00 in data de 29 martie. Mai este putin mai mult de o saptamana pana atunci. Vom pleca spre Cugir dupa un timp de rugaciune impreuna ca si echipa de slujire. Vom fi 15 persoane. Daca nu reusesti sa vii de data asta, sigur ca vor fi si alte sanse si o sa mergem prin rotatie.

 

Cei dintre voi care ati fost cel mai dedicati in alte proiecte aveti prioritate in aceasta misiune. Este o MISIUNE si vom sluji; desi vreau ca sa va distrati, distractia nu este scopul nostru principal. Ganditi-va ca aceasta este o responsabilitate, si daca ati vrea sa participati!

 

Anunta-ma prin e-mail daca vrei sa participi si tu la misiunea aceasta. De asemenea, vreau sa stiu daca ai vrea sa vii in data de 29 martie. Voi face socoteala si o sa te anunt cine va merge pentru prima intalnire.

 

Cu drag,

Kate

Anunțuri